Buitendijk Dagvers

Hoe gaan wij te werk

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft nemen we contact met u op over uw bestelling. Ook kunt u ons even bellen en dan nemen we samen de bestelling door. 

Namens het team Catering in Rotterdam (onderdeel van we smeren zelf | WEL b.v.)

Lees meer over ons bedrijf

Onder de bezielende leiding van directeur-eigenaar Cok Verkleij van Buitendijk Dagversgroothandel Rotterdam, worden vanuit het distributiepunt in Rotterdam-Spaanse Polder dagelijks meer dan 150 grote en kleine bedrijven en instellingen voorzien van de beste etenswaren en dranken. Een open, enthousiaste werksfeer gaat samen met een streng regime als het gaat om hygiëne en omgang met de producten.

De kwaliteit van de vele versproducten kan daardoor iedere toets der kritiek met gemak doorstaan. Kennis van zaken is de sleutel-factor. Het is niet voor niets dat Cok Verkleij regelmatig wordt ingezet als docent H.A.C.C.P, een internationale normenset, vrij vertaald als ’analyse van kritische punten bij de behandeling en het transport van voedsel’. Klantgerichtheid, kennis van zaken en hoge kwaliteit van geleverde producten zijn de kenmerken waardoor Buitendijk opvalt en een voortdurend groeiende klantenkring heeft.

Kijk ook op : www.buitendijkrotterdam.nl

SluitenAkkoord